12 Ağustos 2008 Salı

İkilem?

Nedir lan bu hayatımda ki ikilemler... Birşey isterim olmaz alternatifine yönelirim eskisinin kapısı açılır. Şimdi bu yazıyı okuyan vatandaş olayı anlatayım sana.

Bir kız var tanıştın ettin 3 ay takıldın vs sonunda kapıldın buna. Gel zaman git zaman daha da bağlanıyorsun. Kopmak istiyorsun ve kendini senden koparıyor sanki zorla. Ama düşününce görüşmek için fırsatının olmadığını düşünüyorsun.

Sonra takıldığın mekanda biriyle tanışıyosun. Ve arada ilk anda bir kıvılcım oluyor sanki eski defterler yüreğinde yandı bitti kül oldu. Gel zaman git zaman bu kıza duygularını açıyosun ki o da aynı şeyleri sana karşı hissetmiş ne güzel de mi?!

Biraz daha geriye dönelim. İlk şahsımıza kapılmıştık... İşte duyguları sözlü ifade edemiyorsun ve bir site açıyorsun... Belki birgün görür diye. Google'da arattığında ilk sırada çıkıyor ismiyle. Elbet görür mantığıyla..

İkinci şahzımıaz dönelim... Bu kızla tanışıyorsun ve ilk şahıs için olan sitenin doğru olmadığını artık onla ilişkinin arkadaşlıktan ileri gitmeyeceğini düşünüyorsun. Zaten dostça tekliflerini reddetmekte bahaneler bulup. Ve site kapanır! Şanstır ki sen ikinci şahısla takılırken malum birinci şahıs arar seni insan çağırır gezelim dolaşalım vs.... Tam unutmuşken! nerden çıktı bu bal kabağı? İkilem de kalıyorsun aklın gidiyor eskiye peki sevgi mi ona çeken sizi nefret mi? Buna karar veremiyorsun.

Bomba patlamak üzere. ilk Şahsa açılmış olan sitenin google chace(önbellek) sayfası ulaştırılıyor aracıyla. Ve Siz amacınıza ulaşıyorsunuz ilk şahıs acı çekmekte. Bu hoşuna gidiyor ama düşünüyorsun ki ikinci şahıstan seni seven şahıstan uzaklaşmak üzeresin.... ve acı çektirmek için ikinci siteyi tekrar açmak istiyorsun...(devamı yaşanılıp görülecek ve İkilem 2 dite devam edecek)

Yazının final bölümünde istekler :)

Hiç yorum yok: